Виталий Кизимов идва в България за QA Talk

Виталий Кизимов идва в България за QA Talk
QA експертът ще разкаже на българската публика как може да се реализира успешно проект само с 1 разработчик и 1 QA специалист.

Като част от инициативата “QA Talk” на технологичната компания DataArt, у нас ще гостува експертът по QA (софтуерно тестване) Виталий Кизимов. След повече от 7 години QA опит, Виталий е участвал в над 30 успешно реализирани проекта, които му дават силна основа и задълбочени познания относно Quality Assurance процесите и доброто качество при изпълнението им.

Събитието ще се състои на 13 декември 2017 г. от 19 ч. в конферентната зала на DataArt (София, Бул. Тодор Александров 28, ет.11).

Участието е напълно безплатно и е подходящо, както за Quality Assurance специалисти, така и за хора без опит, но с интереси към тематиката.

Местата са ограничени, поради което е необходима предварителна регистрация ТУК.

Виталий Кизимов ще разкаже пред българската публика как може да се реализира успешно даден проект с органичен човешки ресурс – например – само с 1 разработчик и 1 QA специалист.

QA Talk се провежда за първи път у нас, като е част от поредицата събития под мотото „IT Talk”, организирани от софтуерната компания DataArt.

“Ако една компания разполага само с 1 разработчик и 1 QA инженер, това е предизвикателство. Но реализацията на проекта е напълно възможна и именно за това ще говорим по време на събитието“, споделя Виталий Кизимов.

По време на лекцията ще стане ясно:

  • Каква е ролята на проектния мениджър (PM) и кой би следвало да бъде ангажиран с това
  • Планиране срещу липса на планиране (предимства и недостатъци)
  • Как да мониторираме процесите (дори и тези, които изостават от графика)
  • От значение ли е непрекъснатата интеграция?
  • Как да планираме регресивно тестване и др.

За лектора

Виталий Кизимов е Project Manager в глобалната технологична компания DataArt. Той притежава повече от 7 години опит с Quality Assurance и е участвал в над 30 проекта. Има множество участия като QA ментор и лектор в QA училища и събития, организирани от DataArt.