DataArt спечели награда по време на Employer Branding Excellence Awards в Полша

28 юни 2019
DataArt спечели награда по време на Employer Branding Excellence Awards в Полша
DataArt бе отличена по време на тазгодишното издание на Employer Branding Excellence Awards, което се проведе в полския град Варшава. Компанията получи награда в категорията “Inner Image Campaign” за свята авторска платформа Skillotron, базирана на геймификацията.

Целта на конкурса е да отличи екипите, които участват в изграждането на имиджа на компаниите като коректни и надеждни работодатели, както и да стимулира бъдещите усилия в тази посока.

Общо 150 проекта взеха участие в надпреварата, организирана за осма поредна година. Наградите бяха разделени в 7 отделни категории, в които се връчиха 21 отличия.

DataArt бе оценена за усилията си във връзка с разработването и развитието на платформата Skillotron, чрез която професионалисти и IT ентусиасти от цял ​​свят могат да тестват своите умения и знания, да задават въпроси и да съпоставят резултатите си с останалите участници. Платформата има над 15 000 активни потребители от 74 държави и разполага с база данни от над 2600 въпроса.

"Отличието, което получихме по време на Employer Branding Excellence Awards 2019 за вътрешни кампании, реализирани чрез платформата Skillotron, доказва, че си струва да се инвестира в подобни инициативи и да се разработват такъв тип инструменти. За нас е голяма чест да приемем наградата, това е и поредното доказателство, че DataArt върви в правилната посока.

Нашият екип е мащабен и се състои от близо 2900 служители в 20 офиса по света, но споделяме общи ценности и работим съвместно. Ето защо, комуникационната ни политика и дейностите, насочени към служителите, са толкова важни за нас“,

коментира Лена Шибаева, PR мениджър за развойния център на DataArt във Вроцлав, Полша.

Отличието, получено по време от Employer Branding Excellence Awards 2019, е поредното признание за високите стандарти на работа в DataArt в глобален план. През 2018 г. компанията бе включена и в ТОП 10 на най-предпочитаните работодатели от ИТ сектора в България от класацията Graduate Survey.