DataArt Proggy-Buggy, забавното отборно състезание по програмиране, ще се проведе на 13 септември

DataArt Proggy-Buggy, забавното отборно състезание по програмиране, ще се проведе на 13 септември
Интересуваш се от програмиране или вече имаш професионален опит и се занимаваш с това? Имаш приятели, с които може да формирате отбор от 3-ма души и сте готови да се включите в първото по рода си състезание за начинаещи програмисти и ентусиасти?

Ако е така – заповядай на DataArt Proggy-Buggy на 13 септември на едно различно и забавно състезание, организирано от компанията за разработка на софтуерни решения DataArt по случай Международния ден на програмиста.

Каква е идеята?

Това няма да бъде дълго и скучно състезание, а начин да се позабавлявате, да демонстрирате съобразителност и да премерите сили с участници от други държави, в които DataArt има офиси и развойни центрове. Отборите ще се състезават помежду, а накрая чрез жива връзка ще обявим победителите на глобално и на локално ниво.

Отборите ще решават задачите от състезанието в развойните центрове на DataArt в следните градове: София, Буенос Айрес, Воронеж, Вроцлав, Днипро, Ереван, Киев, Лондон, Лвов, Одеса, Рига, Санкт Петербург, Харков и Херсон.

Какви ще бъдат задачите от състезанието?

Състезанието ще се проведе на английски език и ще се състои от 13 лесни задачи, които трябва да бъдат решени за 42 минути.

Решението на всяка една от задачите е конзолно приложение, чийто сорс код трябва да бъде изпратен до верификационен сървър, използвайки някой от програмните езици: наличните програмни езици са C, C ++, Free Pascal, Java, Mono C #, Python, Ruby, PHP, JavaScript.

Отборът, който реши максимален брой задачи за най-кратко време, печели. Решенията ще бъдат проверявани автоматично на единен сървър, така че ще можем да определим бързо отбора-победител.

Кой може да участвав DataArt Proggy-Buggy?

Добре дошли са студенти, програмисти, QA специалисти и всички, които имат програмни умения и алгоритмично мислене.

Мога ли да се включа като индивидуален участник, ако нямам отбор?

Ако нямате отбор, състоящ се от трима души, регистрирайте се. При наличие на други участници с индивидуални регистрации и свободни места за отбор, ще можете да се състезавате заедно с тях.

Кога и как ще се проведе състезанието?

Очакваме ви на 13 септември 2019 в 18:00 ч. в нашия приветлив офис, намиращ се точно до метростанция Опълченска (Бул. "Тодор Александров" 28, ет. 11, конферентна зала на DataArt България).

Повече за DataArt Proggy-Buggy можете да научите във Facebook страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/events/730930777368387/

* Носете лаптопи и добро настроение. Подробна информация и примерни задачи от предишни години ще бъдат изпратени на всички регистрираните отбори.