DataArt придоби сертификат ISO 9001: 2015 за проектиране и разработка на софтуер

31 май 2019
DataArt придоби сертификат ISO 9001: 2015 за проектиране и разработка на софтуер
DataArt, глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, беше сертифицирана по ISO 9001: 2015 - международен стандарт за управление на качеството. Сертификатът се издава от Международната организация по стандартизация (ISO), глобална мрежа от национални стандартизационни органи.

За да придобият сертификат по ISO 9001: 2015, предприятията трябва да преминат през строг независим одит и да демонстрират възможност за създаване на продукти и услуги, които са качествени, безопасни и надеждни. 

ISO сертификатът, придобит от DataArt, е поредното признание за високото качество на работа, което компанията поддържа, и е свидетелство за усилията, които се полагат, с цел разработване на надеждни и иновативни софтуерни решения за клиентите.

„В DataArt се гордеем с това, че постоянно се стремим да подобряваме начина си на работа чрез високотехнологични бизнес решения, отличен екип от квалифицирани специалисти и добре развито портфолио. Придобиването на сертификат ISO 9001: 2015 е важен етап от разрастването на компанията, който доказва надеждността на софтуерните решения, които предоставяме на нашите партньори и клиенти“, заяви Алексей Милър, управляващ директор, DataArt.

За DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като телекомуникациите, финансовата индустрия, здравеопазването, туризма, медиите, хазарт и гейминг, IoT и др.

DataArt е спечелила доверието на някои от водещите световни компании, включително Nasdaq, S&P, oneworld Alliance, Ocado, ArtNet, Betfair и Skyscanner и други. DataArt е организирана като глобална мрежа от компании за технологични услуги, която обединява експертния опит на над 2800 професионалисти в 20 локации в САЩ, Европа и Южна Америка.