DataArt обяви партньорството си с Rappi Travel

DataArt обяви партньорството си с Rappi Travel
DataArt анонсира официално партньорството си с Rappi Travel, водеща платформа за туристически услуги при поискване, оперираща в Южна Америка.

Сътрудничеството между двете компании е насочено към разработването на иновативна функционалност, която да позволи на потребителите да консолидират своите бонуси и точки, придобити чрез програмите за лоялност на Rappi. Новата услуга дава възможност натрупаните точки да бъдат използвани за покупки на стоки и услуги чрез приложението Rappi. Компанията вече е успяла да внедри 6 програми за лоялност и да извърши над 70 000 успешни трансакции в рамките на 12 месеца.

Глобалната цел на проекта е да се превърне в екосистема със собствена валута чрез интегриране на RappiCredits и точки от програмите за лоялност на бизнес партньорите на Rappi. RappiCredits може да се използва като отстъпка при плащане във всеки Rappi партньор, включително ресторанти, супермаркети и др.

„DataArt отговори изцяло на нашите бизнес нужди, добавяйки стойност към всяко взаимодействие и демонстрирайки високи стандарти за качество и бързина“, коментира Хуан Ботинели, ръководител на инженерните проекти в Rappi.

Екипът на DataArt бе ангажиран по проекта за лоялност на Rappi през изминалата една година, като за целта бяха анализирани всички възможни рискове. Постепенно се премина към въвеждане на подобрена и сигурна бекенд среда, която да улесни работата както на Rappi, така и на техните бизнес партньори и потребители на приложения. Крайният резултат е по-надеждна и мащабируема услуга, както и по-лесна поддръжка.

Можете да научите повече за проекта тук: DataArt x Rappi Case Study.