DataArt e включена в класацията „ТОП ИТ работодатели в България“

31 октомври 2019
DataArt e включена в класацията „ТОП ИТ работодатели в България“
Българският офис на глобалната технологична компания за разработка на софтуерни решения DataArt беше включен в класацията на списание DevStyler „ТОП ИТ работодатели в България“

Компанията попадна в списъка на най-добрите фирми в сектора на информационните технологии у нас в две категории – „ТОП офис“ и „ТОП възможности за развитие“.

По отношение на първия критерий, корпоративната политика на DataArt я отличава с възможността за избор на офис в глобален план, както и за временна или постоянна релокация. Това означава, че ако например даден служител пожелае да посети Буенос Айрес, а живее в София, би могъл да се премести там за определен период от време или за постоянно.

Офисът на компанията в София е в централната част на града, което е от съществено предимство, тъй като не се губи време в пътуване. Компанията разполага с просторни работни пространства, конферентна зала, огромна тераса с красива гледка към центъра на София, релакс стая и зона за хранене.

Що се отнася до втория критерий, свързан с възможностите за развитие, DataArt попада в класацията благодарение на своята добре развита бонусна схема, възможностите за обучение, за участия в семинари и конференции и т.н.

В компанията е въведен ефективен механизъм за преразглеждане на заплащането. Това става чрез електронна система, в която служителите могат да поискат преоценка на тяхното текущо възнаграждение. Освен това, съществува опция за промяна на текущия проект, в случай, че даден служител не се чувства удовлетворен от работата в него и желае да бъде преместен в друг.

DevStyler  е медия, насочена към представителите на софтуерния бранш, представяща новини от индустрията, интервюта с експерти, както и рубрики, свързани с различни аспекти от работата на софтуерните специалисти. Изданието се разпространява, както в печатен формат, така и като онлайн платформа.