DataArt е сред компаниите с най-добра корпоративна култура според Comparably Awards 2021

16 декември 2021
DataArt е сред компаниите с най-добра корпоративна култура според Comparably Awards 2021
DataArt бе включена в годишния списък на Comparably — глобален сайт за наблюдение и оценка на корпоративната култура на компаниите от различни сектори.

Класацията се изготвя изцяло въз основа на обратна връзка от страна на служителите за предходните 12 месеца, която Comparably.com детайлно проследява и анализира. Списъкът е определен на базата на стотици хиляди оценки в няколко области, считани за ключови показатели относно фирмената култура: възнаграждения, мотивация на служителите, допълнителни придобивки, баланс между професионален и личен живот, възможности за професионално развитие, атмосфера на работното място, лидерство и цялостно чувство на удовлетвореност от компанията.

„В настоящия конкурентен пазар на труда компаниите трябва да успеят да докажат, че са наистина страхотно място за работа. Признанието на Comparably е огромна чест за нас, тъй ние от DataArt считаме, че позитивната оценка на служителите ни е водещ приоритет. Сега, когато екипът ни се състои от над 5500 души в глобален план, продължаваме да работим успешно благодарение на нашата добре развита корпоративна култура“, сподели Алексей Милър, управляващ директор на DataArt.

Списъкът Comparably 2021 Best Company Culture се изготвя всяка година и обхваща 100-те най-високо оценени компании въз основа на анонимни отзиви на техните служители. Към момента в платформата са събрани над 15 милиона оценки за над 70 000 компании, които са разпределени в 16 отделни категории.

Пълният списък на компаниите, включени в класацията, може да видите ТУК.