DataArt е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 г.

DataArt е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 г.
DataArt бе включена в списъка на100-те най-добри работодатели в България за 2021 година според престижната класация Career Show Index 2021. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

Отличията на компанията в различни категории за развитие на работодателската марка и човешкия ресурс са ясно доказателство за комплексния й подход към растеж и грижа за служителите. Освен този критерий, индексът взима предвид и усилията, които компаниите полагат за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, както и приносът им за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие.

Award

Това е поредното признание за DataArt, след като през януари 2021 г. компанията бе включена в списъка „50-те най-добри ИТ работодатели на България“, който също се изготвя от Career Show Index.

Усилията на DataArt са насочени към споделянето на добър опит и практики за подобряване условията на труд в рамките на компанията и извън нея. Успешно имплементираните стратегии за развитие на работодателската марка и човешкия капитал са демонстрация на добрата адаптация на компанията към динамичните обстоятелства в сферата на човешките ресурси, дори и в трудна пандемична обстановка.

Индексът „100-те най-добри работодатели в България“ събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.

Цялата класация на Career Show Index 2021 може да видите тук.