DataArt България сключи партньорство с Dev.bg

DataArt България сключи партньорство с Dev.bg
DataArt стартира партньорство с DEV.BG - най-голямата IT общност в България, която достига до над 10 000 IT специалисти всеки месец.

Съвместната работа се изразява в спонсориране на вече съществуваща потребителска група IT Project Management и новосъздадената iOS група. Основната цел за тази кооперация е развитие и обогатяване на технологични знания на всички участници в изброените общности.

Първото събитие за iOS потребителската група можете да посетите още тази седмица на 8-ми юни от 19:30 часа в Cosmos Coworking Camp на улица „Ангел Кънчев“ №3. Темата е “1 app – infinite appearances”, която ще помогне да разберем повече за динамиката в създаването на мобилни приложения. Лектор на това събитие ще бъде Шариф Ахмед - прогамист, пътешественик и музикант. Той е участвал и помогнал за release-a на повече от 100 приложения в Аpp store и е носител на множество награди от различни хакатони.

Следващото събитие за IT Project Management потребителската група ще състои на 12-ти юни от 19:30 часа в betahaus Sofia на улица „Крум Попов“ №56-58. Темата на това мероприятие ще бъде „6 questions for a successful project kick-off“, на което ще се запознаем с 6 ключови елемента, с помощта на които ръководителите на проекти ще успеят да изпълнят проектите си успешно. Лектор на събитието ще бъде Велислав Иванов. Той е Project Manager с 6+ години опит. Управлявал е проекти с продължителност повече от 3 години, с екипи от Европа, Индия и САЩ.

Можете да станете част от тези потребителски групи тук:

iOS: http://dev.bg/groups/ios/

IT PM: http://dev.bg/groups/it-project-management/