DataArt България проведе първия си IT Talk

DataArt България проведе първия си IT Talk
На 11-ти март (събота) успешно се състоя IT Talk Sofia, организирано от DataArt България. Специален гост лектор на събитието беше Антон Бойко. Той е основател и водещ на украинската Microsoft Azure общност, като има над 10 години опит в разработването на софтуер. От 2014-та насам Бойко е Microsoft Azure MVP и един от инициаторите на най-известните тематични конференции в Украйна: Azure Day & Global Azure Bootcamp.

Въпреки лошото време, на първият IT Talk Sofia дойдоха 20 гости, сред които професионалисти, студенти и любители от IT сектора.

По повод поканата си за събитието на DataArt България, Антон Бойко беше изготвил две презентации на тема: “Microsoft Azure: How to Write Serverless Code” и “Build, Deploy & Manage your Releases like a Boss”. Мероприятието приключи с бира, пица, както и награди за всички присъстващи.

IT Talk е отворена общност, където всички, които се интересуват от IT, могат да участват. Събитията в тази общност не се фокусират върху специфични технологии. На подобни срещи можете да видите презентации както за мениджъри на проекти, така и за програмисти и инженери. (.NET, C#, Java, Python, php, etc.)

IT Talk е възможност за професионалисти, професори, студенти и младши разработчици да обменят новини, да споделят технически решения и да ги презентират на семинарите с колеги и всеки друг заинтересован.

Участието в IT Talk е напълно безплатно. Тази общност е един полезен инструмент, чрез който можете да споделяте своя опит, познания и, разбира се, да обогатите своите професионални контакти.

Ако проявявате интерес към IT Talk събитията, моля изпратете информация (име и фамилия) на bulgaria@dataart.com

Очакваме Ви на следващото ни събитие!

Снимки от събитието тук.