Clutch 2021 класира DataArt сред най-добрите разработчици на софтуер в Германия

Clutch 2021 класира DataArt сред най-добрите разработчици на софтуер в Германия

DataArt получи поредното признание за професионализма и качествата на екипите си, след като рейтинговата платформа Clutch включи компанията в списъка си с 15-те най-добри разработчици на софтуер в Германия. Рейтингът на Clutch се изготвя въз основа на различни критерии, които оценяват както експертизата на компаниите, така и положителните отзиви от страна на външни публики и присъствието им в социалните и традиционни медии. DataArt бе включен в списъка заедно с 14 други компании, признати за своите постижения в разработването на софтуер.

Clutch е международен лидер в свързването на глобални доставчици на услуги с корпоративни клиенти от цял свят. Като водеща платформа за рейтинги и отзиви за B2B, Clutch прави подбор на най-добрите доставчици на бизнес услуги и разработчици на софтуер в различни отрасли чрез своя годишен доклад. Платформата изготвя списъци на най-добрите компании по индустрия и местоположение, като същевременно дава възможност на бизнесите да открият надеждни партньори и да намерят подходящите за тях услуги.

„Радваме се, че сме в списъка с най-добрите доставчици на софтуер в Германия. Това е чудесен стимул да продължим работата си в същата посока и да прилагаме най-добрите практики в бранша", заяви Константин Казин, управляващ директор на DataArt Германия.

Признанието от страна на Clutch затвърждава успешната година за DataArt, която преодоля пандемичните предизвикателства и запази основната си стратегия за предоставянето на висококачествени технологични решения. Компанията не само запази цялата си работна сила от 3500 служители, но и продължи процеса на наемане, назначавайки над 700 нови специалисти в екипите си.