Пътувания

Индустрията за онлайн туризъм е една от най-динамичните в IT, има редовно нови проекти и технологии, които могат да променят значително пазара.

В DataArt онлайн пътуването е едно от основните направления. Ние се занимаваме с почти всичко, касаещо от подпомагането на обикновени услуги, до работа с революционни стартиращи компании. DataArt разработва решения днес, за да помогне на пътуващите лесно да намират хотел за следващата нощ, и на самия хотел — да предлага допълнителни услуги, или да се откаже напълно от ключовете, заменяйки ги с приложение на мобилния телефон на госта. Нашите системи се използват от туристически агенции, хотели, транспортни оператори и ресторанти.

Разглеждане DataArt промишленост

Системи за резервация и настаняване

Системи за резервация и настаняване

Ние изграждаме платформа за резервация и архивиране от кота нула, поддържаме съществуващите системи на клиентите. Имаме опит във всички посоки в областта на онлайн пътуванията: продажба на билети и коли под наем, хотелски резервации и морските пътешествия и др . Ние предлагаме системи,които работят с различни езици и валути, многоканални продажби, управление на инвентара, ценообразуването и рентабилността.

Системи за глобална дистрибуция

Системи за глобална дистрибуция

Ние сме напълно запознати с услугите, изградени на базата на глобални резервационни системи. Нашата компания е разработила приложениеето Sabre Red, чрез които туроператорите са увеличили продажбите си чрез туристически агенции - достъпът до техните продукти чрез операционните системи на агентите стават по-лесни.

Управление на приходите

Управление на приходите

Ние знаем как да се прилагат най-новите IT постижения, за да се увеличават печалбите на клиентите. Ние подобряваме системите за управление на добив, опис и ценообразуването на клиентите, за да печелят повече. За това нашите инженери използват технологията за анализи Big Data, бизнес разузнаване и сравнителен анализ на цените.

Интеграционни системи

Интеграционни системи

Ние работим със стотици приложни програмни интерфейси и сме готови да съдействаме в процеса на интеграция чрез което и да е API, независимо дали HTNG / OTA API , GDS, OTA, CRS, Direct Connect, Expedia, TripAdvisor или API на Google.

Хотелиерски системи

Хотелиерски системи

Ние сме добри в системите за контрол на всички хотелски услуги (PMS, HMS), спа, тенис кортове и голф клубове, за храни и напитки, както и основни CRS-системи. Нашите решения помагат на клиентите да осигурят на своите гости най-удобните условия от момента на резервация на стая чак до тръгване от хотела.

Управление на клиенти

Управление на клиенти

Ние предлагаме съвместимост на различните системи за управление на хотели. Опитът ни помага да изградим лесни за употреба приложения. Услуги, разработени от нас и достъпни за туристи, на смартфони и таблети ежедневно правят пътуването на десетки хиляди хора по-приятно.