Медии и развлечение

Разработките на DataArt се изпозлват от лидери в звукозаписната индустрия, издателския бизнес, спортни анализатори, компютърни игри.

Разработките на DataArt се изпозлват от лидери в звукозаписната индустрия, издателския бизнес, спортни анализатори, компютърни игри. Силната конкуренция постоянно изисква от компаниите, опериращи в тези области, да въвеждат най-модерните и оригинални технологични решения. Разработените от DataArt системи осигурявт безпроблемен достъп на потребителите до музика и видео, оценяват доколко книгите са успешни и работата на мениджъри на музикални лейбъли, помагат да се построят рекламни стратегии, позволяват да се анализират големи обеми данни, независимо дали са резултати на спортни отбори или реакция на потребители на социалните мрежи при появата на нов клип.

"DataArt constantly impresses us. They embrace the latest technologies with skill and enthusiasm and are proactive in providing service that is consistent with their customers’ market and business vision."

Edvard Khondkaryan

Managing Partner

Разглеждане DataArt промишленост

Музика и забавления

Музика и забавления

Ние реализираме най-модерните технологични решения и помагаме да се поддържа баланс в отношенията между хората на изкуството, лейбълите, издателите и търговски платформи на международно и местно ниво. Това е от голямо значение в силно конкурентния музикалния бизнес, в който технологиите и поведението на потребителите се променя бързо.

Издателства и реклама

Издателства и реклама

Ние предлагаме един единствен начин за разпространение на съдържание, взаимодействие с публиката, като се вземат предвид продажбите и автоматизирането на критичните бизнес процеси.Това е особено важно за фирми, занимаващи се с електронна издателска и рекламна дейност, които преразглеждат своите бизнес модели и да се адаптират към епохата на родната и програмната реклама.

Мултимедиен стрийминг

Мултимедиен стрийминг

Ние предоставяме на нашите клиенти предимство в борбата за вниманието на потребителите, за което претендират все повече играчи, използвайки най-новите приложения и разпространение на информационните технологии.

Спортен анализ

Спортен анализ

Опит в анализиране на големи обеми данни, които сме натрупали през годините ни позволява обективно да се оценяваме всяко спортно събитие.

Multi-screen

Multi-screen

Ние създаваме решения, които могат да задържат вниманието и максимално да въвличат потребителя в процеса на ретранслация. За нас няма значение дали става дума за адаптивно съдържание или мулти-екранни приложения, които предоставят подробна информация за програмите, които предава Smart TV.

Игри

Игри

Ние създаваме различни потребителски интерфейси, и нашия опит за интеграция на комплексни системи ни позволява да разработваме сложни алгоритми, базирани на изкуствен интелект. Въпреки всички различия от традиционните съвременни игри, ключът към популярността на всяк от тях е правилният избор на логически и математически системи, които се използват в създаването им. Ние правим анализ за придвиждане за игри за казино ,приложения за смарт часовници, приложения за спортни залагания и онлайн игри.