How we transformed testing monolith application migrated into microservices architecture

19 май

сряда, 19:30

безплатно
С подкрепата на: DataArt

Това събитие е част от потребителската група Software Quality Assurance.

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на уебинара.

ПРОГРАМА:

  • Ще разгледаме трансформацията на тестването в един реален проект, който се фокусира върху миграцията на платформа на една от най-големите компании за интернет плащания – Ingenico Epayments към микросървиси.
  • Ще разгледаме различните етапи на трансформация на тестинг стратегията и ще обсъдим реални проблеми от нашата практика
  • Ще се фокусираме основно над изграждане на стратегия за автоматизация на микросървиси и как поетапно изградихме архитектурата й.
  • Ще поговорим как успешно въведохме Shift Left концепцията за тестване.
  • Q&A част

Лектор

Мирослав Андонов, Quality Engineering Manager в Booking.com
Той има почти 20 години опит в ИТ, 12 от които в тестване на софтуер. Бил е в много различни роли: Tech Leed, Тест Архитект, Конслунтант, QЕ Manager. Понастоящем живее в Холандия и работи в Booking.com като Quality Engineering Manager. Основа му страст е изграждането на екипи и организационни структури, чрез които организациите да съдават софтуер максимално бързо и едновременно с това да повишават качеството на продукта.