Виктор Андонов ще представи тенденциите в блокчейн технологиите по време на "International Women's Day - Building New Horizons"

23 април

понеделник, 18:00

безплатно

Work & Share Coworking Space
Ул. Тинтява 15-17,
София 1113

Изпълнителният директор на DataArt България Виктор Андонов ще се включи в дискусионния панел на предстоящото събитие, посветено на жените в информационните технологии „International Women’s Day – Building New Horizons”, което ще се състои на 23 април.

То е част от глобалната серия от технологични инициативи, организирани от Google и Women Techmakers общности по цял свят. У нас събитието ще се проведе съвместно с Women Techmakers Sofia, Български център на жените в технологиите, Women Who Code Sofia, Coding Girls и Rails Girls Sofia.

Теми на дискусията

  • Бъдещето на блокчейн в България
  • Бъдещето на криптовалутите
  • Взаимовръзка между Блокчейн и IoT

ЛЕКТОР

Виктор Андонов

Виктор Андонов е изпълнителен директор на DataArt България и отговаря за глобалните технологични операции на Балканите. Преди да оглави развойния център на DataArt у нас, Виктор е бил вицепрезидент на софтуерното инженерство в Moody’s Investor Services, както и технологичен директор на RecycleBank.

Кариерата на Виктор започва в Космическия изследователски институт към Българската академия на науките, което го изпраща в САЩ, на работа в Космическия център „Джон Ф. Кенеди“ към НАСА. Множеството експертни познания на Виктор за различните индустрии включват информационна логистика, електронно образования, финансови услуги, обработка на защитени B2B транзакции, разпределени системи от база данни, управление на процеси в реално време, дистанционна медицинска диагностика и мениджмънт на критични приложения в космическите изследвания.