IT PM: Практични Agile проблеми и решения

6 юли

понеделник, 19:30

безплатно
С подкрепата на: DataArt

Това събитие е част от потребителската група  IT Project Management

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на събитието!

Програма:

  • Наистина ли поставяме хората над процесите или е точно обратното?
  • Прекалено много срещи - нужни ли са?
  • Битката „Продукт" срещу „Тех“
  • Оценка на работата - часове или релативни стойности?
  • Кои метрики да използваме и как да ги четем?
  • Q&A част

Лектори:

Димитрина Балева и Силвана Байрева

Димитрина Балева

Димитрина работи като Senior Agile Coach в Tide. Има опит във FinTech и Gaming индустриите и е ръководила множество проекти и дев екипи. Страстта й е да създава прости и лесни за следване процеси. Обожава преходите в планината и каяк приключенията.

Успешно внедряват най-добрите практики от индустрията, работейки активно, както в рамките на Scrum екипите, така и на по-високо организационно ниво. Използват ентусиазма си като двигател за прилагането на Scrum и Agile във възможно най-чистата им форма.

Силвана Байрева

Силвана работи в agile среда от 5 години, като опитът й е показал, че има начин agile практиките да бъдат наистина полезни, а не просто интересно звучащи думи.

За нея най-добрият процес е този, който не се усеща като такъв или с други думи - интуитивността на действията не е предназначена само за UX дизайни. Освен това счита, че agile практиките се развиват непрестанно и трябва да се разглеждат като предписание в различните контексти, а не да се следват сляпо.

 

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация.