За DataArt

DataArt е международна консултантска компания в областта на технологиите, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като финансовата индустрия, здравеопазването, туризма, медиите, хазарт и гейминг, IoT и др.

DataArt е спечелила доверието на водещите световни компании, сред които Nasdaq, skyscanner, Travelport, Ocado, Betfair, Meetup, Regus и Apple Leisure Group. DataArt се състои от глобална мрежа от офиси и развойни центрове, които обединяват експертния опит на над 2500 професионалисти в 20 локации в САЩ, Европа и Южна Америка.

Компанията се отличава със своята специфична корпоративна култура: при нас не съществува строга йерархия и бюрокрация, ние предлагаме гъвкаво работно време, възможност за релокация в друга държава, където компанията има офис (временно или постоянно), както и добре развита система за продължаващо обучение.

Принципи на работа

Отговорност и инициативност

В DataArt ще имате възможност да работите по различни проекти и да общувате директно с клиентите. Това е ценно предимство, което ще ви помогне при взимането на самостоятелни решения и развитието на качества като отговорност и инициативност.

Свобода на избор

Ние вярваме, че когато човек има лична свобода, той е много по-продуктивен и с по-голям потенциал. Ето защо, при нас е възможно не само да избирате проекта, по който работите, но и да смените офиса – в друг град или в друга държава, където компанията има представителство.

Липса на стриктна йерархия

При нас не съществува стриктна йерархия, вместо това компанията е с хоризонтална структура, в която всеки има право да изрази гледна си точка и сам да приоритизира работата си.

Обучение и развитие

DataArt разполага с огромна база данни от електронни курсове, посветени на всички популярни технологии. Организират се също и външни курсове, чрез които можете да обогатите познанията си.

Доверие

Ние не искаме да налагаме правила чрез грубо отношение и контрол. Вместо това предпочитаме да работим в екип, да разчитаме един на друг и да търсим решения, вместо проблеми.

Толерантност

Дори и най-големите професионалисти са хора, които могат да допуснат грешки. При нас това не се приема като повод за порицание, а като начин да подобрим процеса на работа.

Цифри и факти

 • 3000+

  общия брой на служителите в DataArt

 • 140 милиона USD

  оборот през 2018 г.

 • 20

  офиса в 10 страни

 • Повече от 3500

  завършени проекти