DataArt ще представи медицински приложения на DIA 2016

21 юли 2016
DataArt
DataArt ще представи медицински приложения на DIA 2016

DataArt ще демонстрират приложения, разработени от медицинска практика на компанията на DIA 2016 .DIA е най-голямата в световен мащаб среща на лидерите в областта на общественото здраве: технологични новатори, учени, представители на благотворителни организации и държавни медицински структури. Тази година, DIA ще се проведе във Филаделфия между 26 и 30 юни.

Нашият екип ще демонстрира Care Companion — приложение за помощ при лечението на пациенти със захарен диабет деца. Наскоро приложението спечели трето място в InnovateNYP:Pediatric App Challenge, организирано от Презвитерианската болница в Ню Йорк. За повече информация, вижте в нашия блог.

В допълнение, гостите ще видят:

  • Investigator Site Engagement Platform - прототип на уеб-базирана платформа с местните мобилни приложения за управление на клинични изследвания.
  • MedAR - приложение за допълнителна реалност за IOS, която разпознава лекарството по етикета, и да предоставя цялата необходима информация и указания.
  • Research PRO - демонстрация за това колко лесно и бързо можете да създадете родни приложения за IOS, използвайки ResearchKit.
  • Asset Tracking App - приложение, което помага на персонала на болницата да намери лесно къде именно се намира необходимото им оборудване.